Nincs kep

|

Hotel Grand *

Cím: Str. Piata Victoriei Nr. 28-30
  Târgu Mureş, Mureş megye, Romania

Mobil: +40 722 664966

Fax: +40 265 260288

Web: elgrand.ro

 

Leírás

A központi helyen épült Grand Hotel modern, helyi művészek munkáival díszített szobákat kínál kilátással a városra, a marosvásárhelyi városháza mellett.

A Grand Hotel légkondicionált, szőnyegpadlós szobái ingyenes Wi-Fi-vel és kábel TV-vel felszereltek. A szobákhoz tartozó fürdőszobákban kád vagy zuhanyzó áll rendelkezésre.

A tágas étterem nemzetközi és román ételeket kínál, melyek a szobában is elfogyaszthatók. A bárban jól ismert italokat és koktélokat szolgálnak fel.

A friss levegőjű Központi park és a Katedrális park 400 méterre, a város középkori fellegvára pedig 500 méterre található.

A 24 órás recepció személyzete Marosvásárhely 14,5 km-re található repülőterére szervez transzferszolgáltatást. Marosvásárhelyi pályaudvara 2 km-re található.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Grand