Hotel Meridian

|

Hotel Meridian ***

Cím: Str. Eroilor Nr. 12
  Orșova, Mehedinţi megye, Romania

Telefon: +40 252 362800

Fax: +40 252 362810

Web: www.hotelmeridianorsova.ro

 

Leírás

A Meridian Hotel épülete Orsova városközpontjában található, mindössze 200 méterre a Dunától és a festői Vaskaputól. A szálloda ingyenes Wi-Fi-hozzáférést és kényelmes, légkondicionált szobákat kínál. Az étterem román és nemzetközi ételeket kínál.

A Hotel Meridian Orsova modern szobái síkképernyős, kábel TV-vel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A vendégek pihenhetnek a teraszon, és kihasználhatják a 24-órás recepció és bizniszközpont előnyeit. Biliárd és darts játszható felár ellenében.

A helyszínen ingyenes, privát parkoló biztosított. A festői Vaskapu nemzeti park Szerbiában a Duna túlpartján található, és a Drobeta-Turnu Severin (Szörényvár) 25 kilométerre található.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Meridian