Hotel Flamingo

|

Hotel Flamingo ***

Cím: Str. Toplitei Nr. 141A
  Miercurea Ciuc, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 313600

Mobil: +40 744 291784

Fax: +40 266 313600

Web: www.hotelflamingo.ro

 

Leírás

A Flamingo Hotel Csíkszereda északi határában, nyugodt és biztonságos környezetben található, mely autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt megközelíthető.
Az új, 52 férőhelyes szálloda korszerű berendezésével, szolgáltatásaival megfelel a legigényesebb elvárásoknak is. A közelben levő hegyek, valamint erdők nyújtotta tiszta és természetes táj kellemes kikapcsolódást nyújt a pihenni és szórakozni vágyók számára.
Szállodánk fekvéséből adódó előnye, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető számos székelyföldi történelmi, földrajzi valamint néprajzi jellegzetesség. A Flamingo Hotel ideális mindenki számára, aki igényes szálláshelyet keres kedvező áron.
A 26 hangulatosan berendezett szoba, valamint a vendéglő és éjszakai klub vendégeink rendelkezésére állnak. Munkatársaink készséggel segítenek programjuk megszervezésében, hogy itt-tartózkodásuk minél kellemesebb legyen.

Arak:
Single: 35 EUR
Double: 40 EUR

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Flamingo