Hotel Ciucas

|

Hotel Ciucas ***

Cím: Aleea Sf. Ana Nr. 7
  Băile Tuşnad, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 335004;+40 266 335584

Fax: +40 266 335252

Web: www.hotelciucas.ro

 

Leírás

Szállás - a Csukás szálloda 238 hellyel rendelkezik - 103 két ágyas szoba, 13 lakosztály és 3 luxus lakosztály.

Spa - A szálloda kezelobázisa szakorvossal és modern felszereltséggel - tornaterem (fitness, wellness), szauna, masszázs, jakuzzi, galvánfürdo, elektroterápia, sókúra, szénsavasfürdo, test pakolások, paraffin alkalmazás, arc maszkok - várja vendégeit.

Konferenciák - Konferencia központ - szemináriumok és eloadások szervezésére 5 különálló helységben, 300 fo befogadására alkalmas.

Szabadido és szolgáltatások - a környék legszebb turisztikai látványosságaihoz szervezünk gyalogtúrákat és kirándulásokat - Szent Anna tó, Mohos tozegláp, Gyilkostó, Békási szoros, Sólyomko, Veresviz. Kikapcsolódásként ajánljuk játéktermünket - biliárd, ping-pong és darts. Kérésre szervezünk lovaglást, valamint ATV-s túrákat. Tusnádfürdon muködik egy multifunkcionális sportcsarnok, egyedi tevékenységek szervezésére.

Árak:
Egy ágyas szoba: 153 lej / nap
Két ágyas szoba: 210 lej / nap
Lakas: 260 lej / nap
Luxus lakas: 360 lej / nap

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Ciucas