Hotel Everest

|

Hotel Everest ***

Cím: Str. Uzinei Nr. 16-18
  Târgu Mureş, 540307, Mureş megye, Romania

Telefon: +40 265 251124

Fax: +40 265 251104

Web: www.hoteleverest.ro

 

Leírás

Marosvásárhely sportcsarnoka mellett található, a központ közelében, mégis csendes helyen, a Hotel Everest egy vadonatúj épületben áll és jól felszerelt szálláshelyet kínál.

Az étterem legfeljebb 50 fő befogadására alkalmas, és hagyományos erdélyi ételeket, valamint európai specialitásokat szolgál fel. Vegye igénybe a konferencia termet és lazítson a szaunában, vagy az edzőteremben.

A Weekend szabadidő és sportkomplexum mindössze 10 percre található az Everesttől, és változatos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínál.

A kultúrpalota, a Nemzeti Színház, valamint más érdekes turisztikai attrakció és bevásárlóközpont kb. 20 percre van a szállodától.

Szállás árak:

- 32 € egy ágyas szoba (single)
- 42 € két ágyas szoba (franciaágy)
- 55 € Apartman (2 fő)
- 15 € pótágy


* Az árak tartalmazzák a reggelit , légkondicionálást, saját parkolót, internet és a helyi adót.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Everest