Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton

|

Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton *****

Cím: Str. Episcopiei Nr.1-3, Sector 1
  Bucureşti, Bucureşti megye, Romania

Telefon: +40 21 4074750

Fax: +40 21 4074751

Web: www3.hilton.com

GPS: 44.44145 - 26.095702

 

Leírás

Az Athenee Palace Hilton szállása Bukarest központjában, az Athenaeum épületétől 200 méterre található. A fényűzően berendezett, légkondicionált szobák fürdőköpennyel, műholdas TV-vel és íróasztallal várják a vendégeket.

Az 1914-ben épült Athenee Palace fűtött, fedett medencével, pezsgőfürdővel, valamint jól felszerelt edzőteremmel is garantálja a kellemes időtöltést. Kényeztesse magát a La Prairie szépségszalonban.

A szálláson kaszinó is található, a vendégek pedig 4 étterem és bár közül válogathatnak, melyek közé tartozik a népszerű angol bár is.

Az Athenee Palace 40 perc autózásra fekszik a Henri Coanda nemzetközi repülőtértől, a közelben pedig számos üzlet és kávézó várja. Kétirányú repülőtéri transzfer igényelhető.

A Palace Hilton magába foglalja az Executive Lounge szalont és egy játszóteret, illetve számos szórakozási lehetőséget is kínál a gyermekek számára.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton