Hotel

|

Hotel Ramada ****

Cím: Str. Calea Bucuresti, Nr. 13
  Săcele, 505600, Braşov megye, Romania

Telefon: +40 268 337474

Fax: +40 268 336969

Web: www.ramadabrasov.ro

GPS: 45.61824 - 25.701485

 

Leírás

A Ramada Brasov a város üzleti, pénzügyi, kulturális és bevásárlóközpontjának közelében található. Ez a vadonatúj, 4-csillagos szálloda luxus és elegáns környezetet, kiváló konyhát, valamint kifogástalan szolgáltatást kínál.

Élvezze a nyugodt légkört a tágas szobákban, melyek üzleti találkozókhoz is ideálisak. A szobák nagy sebességű internet-hozzáféréssel és 2 telefonvonallal vannak felszerelve. A szállodában kiváló üzleti szolgáltatások és berendezések állnak rendelkezésre, így többek között tárgyalóterem és a Junior lakosztályban pedig egy irodasarok vehető igénybe.

A Románia szíveként ismert Brassó a térség legszebb városa, és számos kulturális látnivalót kínál. Brassónak más nagyvárosoktól eltérően sajátos varázsa van. A Ramada Brasov ideális kiindulópont a város felfedezéséhez.

Árak:
Hétfő-csütörtök
Egy ágyas: 68 EUR
Két ágyas szoba: 79 EUR
Lakas: 112 EUR

Hétvége
Egy ágyas: 62 EUR
Két ágyas szoba: 73 EUR
Lakas: 106 EUR

Fotógaléria

Hotel Ramada Săcele / 1Hotel Ramada Săcele / 2Hotel Ramada Săcele / 3

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Ramada