Hotel Oltenia

|

Hotel Oltenia **

Cím: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 164
  Băile Govora, Vâlcea megye, Romania

Telefon: +40 250 770430;+40 250 770433

Fax: +40 250 770470

Web:

 

Leírás

Oltenia Szalloda, a központban található. Van 386 lakohelye. Kétágyas szobaval, egyágyas szobával és lakosztállyal rendelkezik, mindegyik saját fürdőszobával, TV kábellel , telefonnal, rádióval, minibárral. Vendeglo, nyári kert, nappali bár, éjszakai bár, snack bár, kinti medence, konferenciaterem, lift, orvosi,tornaterem, parkoló, teniszpálya, üzlet, széf, mind ezek Oltenia szallodaban megvannak.
A kezelés: légúti betegségek, ENT zavarok, reuma és az ahhoz kapcsolódó betegsegek. Egyéb rehabilitációs és kezelési szolgáltatások: fizikoterápia, szauna, víz alatti zuhany.

Árak:

Kétágyas 2 *: 132,00 RON
Garzon 3 *: 198,00 RON
Apartman 3 *: 220,00 RON

* Az árak tartalmazzák a reggelit a kétágyas szobáknal, a garzon és az apartmanok, reggeli kívül tartalmazza a spa hozzáférést is .

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Oltenia