Nincs kep

|

Hotel Coroana-Moldovei ****

Cím: Str. Porumbeilor, Nr 1
  Slănic Moldova, Bacău megye, Romania

Telefon: +40 234 348888

Mobil: +40 726 276001

Fax: +40 234 348888

Web: www.coroana-moldovei.ro

 

Leírás

Slanic Moldova központjában, az ásványi források közelében álló Coroana Moldovei, egy fényűzően és egyedileg berendezett kis butikhotel, amely nagyszerű szállást kínál ebben a jól ismert fürdővárosban.

Slanic Moldova egy város Bákó megyében, a Slanic folyó közelében és a Nemira-hegység lábánál, 530 méteres tengerszint feletti magasságon.

Körülvéve bükk-és fenyőerdőkkel, a Slanic Moldova egy minden szezonban üzemelő gyógyfürdő, amely a legtisztább, aeroszolokban és negatív ionokban gazdag levegővel büszkélkedik.

A Coroana Moldovei szobái minden szükséges kényelmi berendezéssel és ingyenes internet-hozzáféréssel rendelkeznek. Kastélyok helyreállítására és berendezésére szakosodott építészek és tervezők által különlegesen díszítettek, így a régi századok aurája is érezhető.

A szobákban rózsákkal díszített, fehér francia bútorok találhatók, míg a többiben ázsiai ihletésű berendezés van.

Fogyasszon el egy italt és élvezze a kellemes nyugtató hangulatot a szálloda teraszán, körülvéve gyönyörű természettel és hegyekkel.

Árak:
Egy ágyas: 180 Lei
Két ágyas: 200 Lei
Garzon: 250 Lei
Lakas: 450 Lei

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Coroana-Moldovei