Nincs kep

|

Hotel Metropol **

Cím: Str. Panselelor Nr. 1
  Pitești, Argeş megye, Romania

Telefon: +40 248 222407;+40 248 632800

Fax: +40 248 222407

Web: hotelmetropol.ro

 

Leírás

A Piteşti városának szívében elhelyezkedő Metropol szálloda elegáns szállásegységeket kínál. A vasútállomás 1 km-re, a buszpályaudvar pedig mindössze 200 méterre fekszik. A szállodában egy étterem és egy non-stop élelmiszerbolt is működik. Az egész épületben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

A Metropol Hotel saját fürdőszobás szobái padlótól mennyezetig érő ablakokkal rendelkeznek. A szobákat tűzpiros vagy sötétbarna árnyalatok díszítik.

A környező utcák számos látnivalónak adnak otthont. A szálloda 300 méteres körzetében található az Alexandru Davila Színház, a Central bevásárlóközpont és a Megyei Múzeum is. A történelmi Szent György-templom 700 méterre fekszik.

Arak:
Single: 90 Lej
Double: 110 Lej

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Metropol