Hotel Hera

|

Hotel Hera ***

Cím: Str. Trei Brazi Nr. 12
  Predeal, Braşov megye, Romania

Telefon: +40 268 455607;+40 264 455608

Fax: +40 268 455607;+40 264 455608

Web: www.hotelhera.ro

 

Leírás

Predeal udulohelyben található , az úton ami vezet a Trei Brazi kabanhoz, 15 percre a sípályatol.

A 20 apartman és 4 lakosztállyal rendelkezik, teljesen felszereltek. A lakasok és garzonok tágasak, nappalival, hálószobaval, konyhaval és fürdőszobaval rendelkeznek.

Szolgáltatások: hűtőszekrény, fax, szállítás, TV-szoba, ATV, széf, vezeték nélküli internet, kábel internet, parkoló, kert / udvar, medence, hozzáférés a konyhahoz, mosoda, szobaszerviz, szauna, terasz, kártyás fizetés, terasz, grill / barbecue, nappali, étkező, széf a recepción, bár, étterem, konferenciaterem.

Szoba felszereltsége: Internet a szobában, hűtőszekrény a szobában, hajszárító, hálószoba, erkély, központi fűtés, fürdő szoba, minibár a szobában, Telefon a szobában, TV.

Árak:
Garzon (single): 170 RON / nap
Garzon(dupla): 190 RON / nap
Lakas: 230 RON / nap

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Hera