Sărbători în stil vechi, cu 10-20% mai ieftine în hotelurile şi pensiunile din Braşov

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Sărbători în stil vechi, cu 10-20% mai ieftine în hotelurile şi pensiunile din Braşov

Câteva mii de turişti moldoveni, ruşi şi ucrainieni, care au sărbătorit în week-end Crăciunul după calendarul vechi au sosit deja în staţiunile din judeţul Braşov, pensiunile şi hotelurile fiind ocupate 70%, preţurile pentru cazare şi servicii fiind cu circa 10-20% mai mici.

Hotelierii au scăzut în această perioadă preţurile cu circa 10-20 la sută, pensiunile şi hotelurile fiind rezervate de turişti în proporţie de 50-70%.

Astfel, pentru o vacanţă de Crăciun după calendarul vechi, într-o vilă de 3 stele din Predeal, un pachet de două nopţi cu demipensiune şi masă festivă inclusiv băuturi este de 100 de lei pe zi.

Pentru seara de Revelion, preţul unei camere duble este de circa 200 de lei, la care se adaugă masa festivă cu 150 lei/persoană.

Ofertele pentru o săptămână la munte, la Predeal, pornesc de la 600 de lei de persoană cu 6 nopţi cazare şi trei mese pe zi. Mai există şi oferte cu două zile plătite şi una gratis, la preţul de 150 de lei/camera dublă/noapte.

În Poiana Braşov, preţul pentru o cameră dublă este de circa 250 de lei/noapte cu mic dejun inclus. Turiştii care preferă un Revelion tradiţional, la ţară, au optat pentru pensiunile şi vilele incluse în Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), care, în judeţul Braşov, pune la dispoziţie circa 4.000 de locuri de cazare în localităţi precum Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Râşnov, Zărneşti, Săcele sau Buneşti.

Pentru a cauta cazare in Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Sărbători în stil vechi, cu 10-20% mai ieftine în hotelurile şi pensiunile din Braşov