Turistilor veniti din Anglia le place in… Poiana Brasov

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Statiunea Poiana Brasov a fost descrisa si promovata intr-un articol al cunoscutului ziar britanic ‘The Independent’  ca  fiind una din cele mai ieftine statiuni. Articolul are in continutul sau, analiza mai multor zone din intreaga Europa, unde se poate schia in sezonul rece.

Asadar, in articol apar referiri  legate de statiune, cum ca, ar fi destinatia cu cele mai bune partii de ski din Romania, cu numeroase facilitati, preturi mai mult decat rezonabile, ski accesibil pentru incepatori si familiile cu copii, instructori foarte buni, starea partiilor excelenta.

7 zile de ski la Bansko (Bulgaria), cu demipensiune +  transport cu avionul, la hotel de 3 stele, un englez are de platit 420 de lire, iar pentru hotel de 4 stele 710-800 de lire sterline.
In contrast, in Poiana, pentru aceleasi conditii, la hotel de 3 stele, un englez trebuie sa plateasca circa 475 de lire sterline, iar la un hotel de 4 stele, aproape 500 de lire sterline.

Astfel, statiunea Poiana Brasov este promovata ca fiind una din cele mai ieftine statiuni de ski din Europa si se numara printre locatiile favorite ale turistilor din Anglia, care pentru 7 zile, la un hotel de 3 stele, ar avea de platit circa 475 de lire sterline.

Pentru a cauta mai multe unitati de cazare din Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turistilor veniti din Anglia le place in… Poiana Brasov