Teambuilding productiv: Conceptul prin care firmele isi pot muta biroul la munte pentru o saptamana

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Teambuilding productiv: Conceptul prin care firmele isi pot muta biroul la munte pentru o saptamana

 

Proprietarii unei pensiuni din Prahova lansează noţiunea de pro-teambuilding, mai exact ideea de teambuilding tradiţional, dar productiv. Conceptul presupune să-ţi muţi biroul timp de o săptămână la munte şi să lucrezi chiar în mijlocul naturii.

Ideea a venit după ce turiști care au vizitat pensiunea Atra Doftana au susținut că şi-ar dori chiar să lucreze pe terasa de pe malul Lacului Paltinu. 

“Turiştii ne-au tot spus că le-ar plăcea să lucreze ore întregi pe terasa noastră. Priveliștea îi inspiră foarte tare, au parte de liniște, de toate condițiile ca să lucreze și să fie productivi. Prin urmare, ne-am gândit să inventăm noi acest concept - de pro-teambuilding – adică un teambuilding productiv, pentru că echipele își mută biroul la noi, de luni până vineri. Dar suntem siguri că productivitatea va fi atât de mare, încât vor termina programul mult mai devreme și vor avea ocazia să se bucure de toate atracțiile de la Atra mult mai mult decât și-au planificat inițial", spune Cătălina Cioroba, manager Atra Doftana.

Ea își propune prin acest nou concept să atragă echipe de lucru din diferite domenii, care au nevoie de un cadru liniștit, relaxant, atrăgător şi aproape de București, pentru a planifica şi lucra la diverse proiecte. 

Pachetul de pro-teambuilding pornește de la prețul de 200 lei/persoană/regim camera dublă și 250 lei/persoană/regim cameră single și include 3 mese, o noapte de cazare și spațiu pentru ședințe dotat standard. În plus, accesul la saună, sala de fitness și internetul sunt gratuite.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro


Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Teambuilding productiv: Conceptul prin care firmele isi pot muta biroul la munte pentru o saptamana