Cât consideră românii că este de bun simţ să scoată din buzunar pentru vacanţa de sărbători

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cât consideră românii că este de bun simţ să scoată din buzunar pentru vacanţa de sărbători

 

Românii îşi petrec vacanta de Crăciun în familie, iar Revelionul împreună cu prietenii şi familia, este concluzia unui studiu realizat de platforma de rezervări hoteliere HotelGuru.ro. De asemenea, cercetarea a mai arătat că 65% din respondenţi plănuiesc să plece în vacanţă în iarna aceasta şi cei mai mulţi (76%) preferă oraşe sau staţiuni de munte din România, ideal fiind ca vacanţele să se încadreze într-un anumit buget.

Conform studiului realizat de HotelGuru.ro, în topul destinaţiilor din România alese de români pentru vacanţa de iarnă se află Valea Prahovei, zona Bran – Moeciu, dar şi staţiuni precum Băile Felix, Tuşnad, Gura Humorului şi Sovata.

Cei care aleg totuşi să îşi petreacă vacanţa de iarnă în străinătate, optează pentru o destinaţie apropiată, cu posibilitate de schi, cum ar fi Austria, Bulgaria şi Franţa, dar şi Germania, Ungaria şi Marea Britanie. Nu lipsesc nici destinaţiile exotice, precum Emiratele Arabe Unite - Dubai şi insulele din Caraibe.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Conform studiului realizat de HotelGuru.ro, în topul destinaţiilor din România alese de români pentru vacanţa de iarnă se află Valea Prahovei, zona Bran – Moeciu, dar şi staţiuni precum Băile Felix, Tuşnad, Gura Humorului şi Sovata. Cei care aleg totuşi să îşi petreacă vacanţa de iarnă în străinătate, optează pentru o destinaţie apropiată, cu posibilitate de schi, cum ar fi Austria, Bulgaria şi Franţa, dar şi Germania, Ungaria şi Marea Britanie. Nu lipsesc nici destinaţiile exotice, precum Emiratele Arabe Unite - Dubai şi insulele din Caraibe.

Citeste mai mult: adev.ro/ng9pgv

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cât consideră românii că este de bun simţ să scoată din buzunar pentru vacanţa de sărbători