Vremea fierbinte tine afacerile in miscare. Peste 10 milioane de euro incasari pe litoral in 3 zile de canicula

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turismul de la Marea Neagra merge bine chiar daca nu se ridica la nivelul vecinilor bulgari. In miez de sezon, in ultimele trei zile, de exemplu, comerciantii, hotelierii si proprietarii de terase au incasat in total cel putin 10 milioane de euro. Facem socoteala: oficial, peste o suta de mii de turisti au venit pe litoral in acest weekend si fiecare a cheltuit cel putin 100 de euro. Iata deci ca vremea fierbinte si dorul atator oameni de marea cea frumoasa tine afacerile in miscare.

Suntem in varf de sezon, asa ca tarifele la cazare sunt la fel de ridicate ca si gradele din aer. Pretul mediu al unei camere se invarte in jurul sumei de 50 de euro pe noapte, ceea ce inseamna ca in total 5 milioane de euro s-au incasat in doua nopti numai pe cazare.

Sa luam exemplul unui site de specialitate, care se ocupa cu rezervari de apartamente in Mamaia si care a incasat in acest weekend in jur de 40.000

"Weekend-ul trecut am avut un grad de ocupare de suta la suta, ceea ce inseamna ca toate cele 156 de apartamente au fost ocupate", a declarat Andreea Toader, reprezentant site rezervari.

Odata rezolvata problema cazarii, cei mai multi dintre turisti au fugit pe plaja. Un sezlong se inchiriaza cu preturi cuprinse intre 10 si 25 de lei in cursul saptamanii si intre 20 si 35 de lei in weekend. La asta se adauga si sporturile nautice, dupa pret si preferinte. Daca punem la socoteala si cluburile, si viata de noapte, turistii au lasat in acest week-end inca doua milioane de euro pentru distractie.

 

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult....

Sursa: www.incont.ro



Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vremea fierbinte tine afacerile in miscare. Peste 10 milioane de euro incasari pe litoral in 3 zile de canicula