Air-France-KLM si-a crescut veniturile cu 4,5% in T2

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Grupul Air-France-KLM a inregistrat o crestere a veniturilor cu 4,5% in al doilea trimestru, atingand cifra de 6,5 miliarde de euro.

In ceea ce priveste rezultatele operationale, pierderile din al doilea trimestru s-au diminuat la – 66 milioane de euro, fata de -145 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut.

In prima jumatate a anului, veniturile companiei Air-France-KLM au crescut cu 5,2% fata de perioada corespunzatoare din 2011, la 12,1 miliarde de euro.

"Cifrele din primul trimestru arata o imbunatatire, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa ramanem pe teritoriu negativ. In conditiile in care instabilitatea mediului economic global este in crestere, fiind intretinuta de pretul petrolului si volatilitatea cursului de schimb, o imbunatatire in gestionarea afacerii noastre este si mai necesara", a declarat Jean- Cyril Spinetta, CEO-ul grupului.

In aceste conditii, necesitatea planului de restructurare pana in 2015 este foarte clara, a incheiat acesta.    

Luna trecuta, oficialii Air-France-KLM au declarat ca vor taia peste 5.000 de joburi pana la sfarsitul anului 2013, pentru a garanta supravietuirea companiei.

Pentru a citi mai multe despre compania Air-France-KLM, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult....

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Air-France-KLM si-a crescut veniturile cu 4,5% in T2