Késik az élményfürdő Sepsiszentgyörgyön

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Strand nélkül marad idén nyáron Sepsiszentgyörgy. Bár a városi strand élményfürdővé való átalakítását végző cég július végére ígérte a munkálatok befejezését, a határidőt nem tudta tartani.


Sztakics Éva alpolgármester elmondta, az újabb határidő augusztus első fele, akkora talán elkészülnek az élményelemek, azonban az elöljáró ezt nem tartja valószínűnek, ezért idén nem biztos, hogy megnyitják a strandot. Az önkormányzat úgy döntött, késedelmi kamatot számol fel a kivitelezőnek, ám nem sürgeti azt, nehogy a sietség a minőség rovásáramenjen. Az alpolgármester elmondta, a strand átalakításán két cég is dolgozik, a marosvásárhelyi az ütemterv szerint halad, a bukaresti jóval lassabban.

Az élménypark műszaki felszereltsége készen áll, de még össze kell kötni a medencék és az élményelemek vezetékeit, ezeket be kell burkolni, és a terepet is rendezni kell. Az átalakítás első lépésében a csúszdákat, zubogókat és sodrófolyosót, kisebbik medencét, játszóteret, homokozót építik meg. Az élményelemek megépítése után elkezdik a nagyobbik medence korszerűsítését, ezt úgy alakítják ki, hogy akár úszóversenyek szervezésére is alkalmas legyen.

 

Ha szeretne több cikket olvasni tekintse meg oldalunkat

Olvass tovább...

Forrás: www.kronika.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Késik az élményfürdő Sepsiszentgyörgyön