Cele 6 secrete ale Parcului Disneyland

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Există şase secrete foarte bine păstrate la Disneyland. Un blog difuzat pe Internet dezvăluie ce se află în spatele decorurilor de mucava ale parcului Disneyland din California, care alimentează acestă lume fascinantă a iluziei, notează ziarul ABC, citat de Agerpres.

O etichetă strictă. Toţi angajaţii de la Disneyland trebuie să respecte cu stricteţe eticheta pe care o impune parcul şi să se adreseze foarte corect vizitatorilor. Nu vor indica niciodată nimic arătând cu degetul, ci cu întreaga palmă în sus. Dacă sunt costumaţi în vreun personaj, nu au voie să părăsească sectorul încredinţat şi să se deplaseze în altă parte. Personalul masculin nu are voie să poarte barbă iar manichiura este obligatorie, pentru a avea mereu unghiile scurte şi îngrijite.

Mickey peste tot. Ca şi cum ar fi vorba de 'Big Brother' din romanul lui Orwell, urechile celui mai vestit şoricel se află peste tot în parcul de distracţii. Nu doar pe tot felul de produse care sunt vând la tarabele de suveniruri, ci şi pe afişe, sau în structurile arhitecturale, pe hârtiile de ambalaj, în forma scaunelor sau a ouălor servite de la micul dejun în hoteluri.

O armată de pisici. Deşi mascota parcului de distracţii este un şoricel, această lume magică şi a fanteziei duce o luptă acerbă împotriva rozătoarelor. În fiecare seară, după plecarea ultimului vizitator, se eliberează o armată formată din 300 de pisici care străbat în lung şi lat domeniul extins al Disneyland şi care ţin sub control populaţia şoarecilor din parcul din California.

Pentru a citi si despre aqua-park-urile din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele 6 secrete ale Parcului Disneyland