Oferta de vara: calatorii interne cu avionul la preturi de low-cost. Care sunt cele 9 rute cu tarife reduse

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Noua destinatii din Romania vor avea tarife reduse pe parcursul acestei veri. Atentie insa: numai 2.500 de bilete sunt puse in joc. Asa ca trebuie sa le rezervati din timp daca vreti sa calatoriti cu 80 de euro de la Bucuresti la Sibiu, de exemplu.

In vacanta de vara, ideal este sa ajungi rapid la destinatie cu avionul. Cele 2.500 de bilete vor fi impartite pe noua destinatii, cu preturi intre 80 si 100 de euro, dus-intors. Dar promotia se va termina pe 31 august, cand revenim la zboruri cu 30% mai scumpe. Dupa inchiderea aeroportului din Baneasa, Aeroportul "Henri Coanda" s-a aglomerat: practic, traficul a crescut aici cu peste 50%. Numai in aprilie, de exemplu, s-au inregistrat peste 600.000 de calatori. Iar companiile low cost concureaza umar la umar cu cele consacrate, insa numai pe rute externe.

Asa ca acum, promotia de vara este pentru ele ca o gura de aer proaspat. O calatorie la promotie de 80 de euro, cu avionul de la Bucuresti la Suceava, poate inlocui, la pret, un drum cu trenul care costa la clasa I 65 de euro.

Pentru a citi o alta stire despre cursele low-cost de la Otopeni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Oferta de vara: calatorii interne cu avionul la preturi de low-cost. Care sunt cele 9 rute cu tarife reduse