Wizz Air introduce taxa pentru bagajele de cabina voluminoase

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air introduce taxa pentru bagajele de cabina voluminoase

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca incepand cu 1 august 2012 va incepe testarea unei noi politici a bagajelor de cabina pentru a mari performantele de punctualitate din timpul procedurilor de imbarcare.

Testul va fi initiat incepand de luna viitoare pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (si retur) si raspunde unei probleme aflate in crestere pentru zborurile scurte, si anume ca spatiul limitat de la bordul aeronavelor reduce confortul din timpul imbarcarii, cand prea multe bagaje de mana sunt aduse in cabina. 

Bagajele sunt descarcate frecvent de catre membrii echipajului, cauzand de cele mai multe ori intarzieri. Pentru a imbunatati performantele de punctualitate si pentru a reduce disconfortul pasagerilor, in mod special al celor care calatoresc cu copii sau al varstinicilor, pasagerilor li se sugereaza sa aiba bagaje mai mici, transmit oficialii companiei aeriene.     

Incepand cu 9 iulie, pasagerii care vor rezerva locuri pe ruta aflata in test si vor calatori dupa 1 august, pot avea un bagaj mic de cabina sau pot plati 10 euro pentru a transporta un bagaj mare.

Pentru a citi o alta stire despre compania Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Wizz Air introduce taxa pentru bagajele de cabina voluminoase