"România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Diversificati-va produsele turistice, nu va concentrati numai pe cele mai cunoscute zone si nu le promovati doar pe acestea. Delta Dunarii si Carpatii trebuie sa devina o sursa de energie pentru turismul românesc, pentru a face cunoscute în lume si alte zone minuntate ale Romaniei. Este indemnul secretarului general al Organizatiei mondiale a turismului, TALEB RIFAI.

"Consider că este important ca România să aibă în vedere acţiunile de promovare a turismului şi vizitarea ţării. Voi fi onest cu dumneavoastră. România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini. Este încă destul de complicat să obţii viză pentru România. Nu poţi, pe de o parte, să promovezi turismul românesc şi, pe de altă parte, să le spui celor ce vor s-o viziteze că nu pot intra în ţară. În plus, România trebuie să lucreze şi la capitolul calitate. OMT colaborează acum cu ţara dv. la clasificarea hotelurilor, în funcţie de standarde şi de calitatea serviciilor."

Sa promovezi Romania fara sa arati prin ce se identifica nu are substanta. Iar acest proces trebuie sa se desfasoare in paralel cu dezvoltarea produslui turistic, considera TALEB RIFAI.

"Dacă există voinţă politică, restul sunt detalii."

La nivel mondial, se estimeaza ca numărul de turişti va depăşi un miliard în 2012, generând astfel o mie de miliarde de dolari din încasări. Un potential urias, care poate fi valorificat si de România.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri "România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini"