Luxul din mijlocul salbaticiei: Cel mai bun hotel din lume, intr-o tabara de safari din Tanzania (Foto)

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Luxul din mijlocul salbaticiei: Cel mai bun hotel din lume, intr-o tabara de safari din Tanzania (Foto)

O tabara de safari localizata in Parcul National Serengeti din Tanzania a fost numita, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun complex hotelier din lume. Pe langa faptul ca turistii care aleg sa isi petreaca vacanta aici pot fotografia animale salbatice chiar de la fereastra camerei, complexul ofera servicii care par de neimaginat in mijlocul savanei. 

Singita Grumeti Reserves din Tanzania a primit punctajul de 98,24 din 100, asemanator cu cel inregistrat anul trecut, de 98,44, de la publicatia de profil Travel and Leisure.

Complexul hotelier, compus din vile, colibe si corturi, ofera un lux greu de imaginat in mijlocul salbaticiei, scrie BusinessInsider.

Este localizat intr-o zona de migrare, traversata anual de mai mult de 1 milion de animale salbatice, oferind oaspetilor oportunitatea de a le surprinde in fotografii chiar de la fereastra dormitorului lor.

In ciuda locatiei izolate, turistii care ajung acolo sunt tratati la nivelul serviciilor de 5 stele.

Cazarea porneste de la pretul de 850 dolari de persoana pe noapte, desi unele dintre aceste “adaposturi” costa si cateva mii de dolari pe noapte. In pret sunt incluse si excursii de vanatoare zilnice, asistate de un ghid profesionist.

Complexul ofera piscine private imense, cu privelisti asupra savanei, si chiar si sali de gimnastica, “instalate” in corturi. 

Relaxarea la spa si la yoga este aici parte din programul zilnic. Printre activitatile pe care vizitatorii taberei le mai pot face se numara tragerea cu arcul, excursii cu bicicleta, crochet sau tenis.

Pentru a citi despre un alt hotel inedit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Luxul din mijlocul salbaticiei: Cel mai bun hotel din lume, intr-o tabara de safari din Tanzania (Foto)