Compania de Investitii pentru Turism estimeaza venituri totale de 5,71 milioane lei

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Compania de Investitii pentru Turism estimeaza venituri totale de 5,71 milioane lei

Compania de Investitii pentru Turism estimeaza venituri totale de 5,71 milioane lei si cheltuieli totale de 5,47 milioane lei pentru anul 2012, potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Din totalul veniturilor pentru anul 2012, compania exercita influenta directa numai asupra a 1,49 milioane lei (26,2%). Suma de 4,21 milioane lei (73,8%) reprezinta venituri care provin de la asociatii in participatiune prin deconturi lunare, iar Compania de Investitii pentru Turism nu poate influenta sumele prevazute in bugetele acestora, dat fiind faptul ca cele doua societati partenere, respectiv Parc Hotels si THR-CG au capital integral privat. Acestora li se adauga proiectele europene in suma de 455.000 lei, care au bugete separate, aprobate si sunt monitorizate permanent, scrie Agerpres

Pentru anul 2012 se estimeaza cheltuieli totale de 5,47 milioane lei, din care numai asupra a 1,25 milioane lei (22,9%) CIT exercita influenta directa. Suma de 4,21 milioane lei (77,1%) reprezinta cheltuieli care provin de la asociatii in participatiune prin deconturi lunare. 

Cheltuielile de natura salariala vizeaza un numar mediu de salariati de 72 persoane, din care 19 sunt angajati ai CIT.

Pentru a citi o alta stire despre MDRT si situatia turismului romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Compania de Investitii pentru Turism estimeaza venituri totale de 5,71 milioane lei