Topul celor mai sinistre locuri de vizitat din lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Topul celor mai sinistre locuri de vizitat din lume

Sunt câteva locuri în lume care te-ar putea îngrozi de-a dreptul. Unele sunt chiar creaţiile naturii şi de aceea parcă sunt cu atât mai înspăimântătoare. Iată deci o listă cu cele mai sinistre locuri, pe care, dacă vrei, le poţi vizita.

Mlaştina Manchac din Louisiana.

Despre această mlaştină din New Orleans, aflată pe malul lacului Ponchartrain, se spune că ar fi bântuită. Legenda relatează că acolo sunt lucruri mult mai dubioase decât aligatorii care se ascund printre copaci. Manchac ar fi casa creaturii Rougarou, versiunea cajun a vârcolacului. Se spune că mlaştina ar mai fi bântuită şi de fantoma lui Julia White, o preoteasă voodoo. Mlaştina este acum un sanctuar pentru păsări şi o atracţie turistică majoră, din cauza cadavrelor care plutesc pe apă, din când în când. Există şi tururi de noapte, în care se pot vizita morminte comune şi crocodilii cu ochi roşii, scrie turismistoric.ro.

Pădurea sinucigaşilor Aokigahara din

Japonia Această pădure imensă din Japonia este foarte deasă şi silenţioasă, iar viaţa sălbatică nu prea există acolo. În mitologia japoneză, Aokigahara este casa demonilor, dar, recent a devenit şi casa spiritelor oamenilor pentru că începând din anii 1950, peste 500 de oameni s-au sinucis printre copaci. Ca şi cum acest lucru nu ar fi suficient de înfricoşător, pădurea este plină de oase, cadavre şi flori lăsate de familiile îndurerate ale sinucigaşilor. Turiştii pot vizita zona, însă se recomandă vizitele ghidate, întrucât vă puteţi pierde foarte uşor. În pădure mai puteţi vedea o peşteră cu lilieci, dar şi semne pe care scrie "Viaţa este preţioasă! Vă rugăm să vă gândiţi mai bine!".

Parcul de distracţii din Cernobîl, Ucraina

Nimic nu poate fi morbid decât un parc de distracţii într-un loc al morţii. Anii care au trecut de la catastrofa nucleară au permis reîntoarcerea naturii, printre construcţii: copacii şi iarba au crescut prin crăpăturile din asfalt, deşi zona este încă radioactivă. Parcul de distracţii din Pripyat nici măcar nu a mai apucat să fie deschis. În loc de râsetele copiiilor, acolo este o tăcere sinistră.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Topul celor mai sinistre locuri de vizitat din lume