MDRT pregateste un proiect de lege care sa reglementeze turismul in Delta

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

MDRT pregateste un proiect de lege care sa reglementeze turismul in Delta

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a anuntat ca la nivelul institutiei pe care o conduce se lucreaza la un proiect de lege care sa reglementeze modalitatea de a face turism in jurul Dunarii si in Delta Dunarii.
MDRT lucreaza la un proiect de lege care sa reglementeze modalitatea de a face turism in jurul Dunarii si in Delta Dunarii, pentru ca vreau sa reglementam aceasta situatie. Nu vrem sa ajungem la dezvoltari necontrolate cu precadere in Delta Dunarii si cred ca este responsabilitatea noastra sa facem in asa fel incat ceea ce inseamna Dunarea sa beneficieze de un program special si de o lege speciala", a spus Hellvig, citat de Agerpres.   

El sustine ca prioritar trebuie sa fie turismul de nisa, respectiv turismul ecologic si atrage atentia ca programele finantate de minister trebuie sa aiba in vedere dezvoltarea infrastructurii comunitare, luandu-se in considerare accesul dificil in localitatile din zona Dunarii si Delta.    

"La nivelul MDRT se lucreaza la o strategie pentru dezvoltarea Dunarii, la o strategie coerenta, o strategie pe care vrem sa o facem cu dezbatere publica, sa o elaboram in parteneriat cu societatea civila, cu organisme care sunt implicate si pot fi implicate in dezvoltare a aceea ce inseamna dezvoltarea regionala a Dunarii. Dunarea e o problema care, poate, ar trebui tratata dintr-o perspectiva foarte simpla, a bunului simt”, afirma Hellvig.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri MDRT pregateste un proiect de lege care sa reglementeze turismul in Delta