Cum vizitezi toata planeta fara sa dai un euro pe cazare. 4 milioane de oameni fac parte din aceasta comunitate

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

E minunat sa vizitezi toata planeta fara sa dati un euro pe cazare, e raspunsul pe care l-au dat zecile de mii de romani care au la dispozitie o canapea a lor in fiecare coltisor de pe glob. Ei fac parte dintr-un sistem de turism conceput pentru cei care apreciaza calatoriile cu buget redus. La nivel mondial, peste 4 milioane de oameni isi pun la dispozitie apartamentele pentru strainii care vor sa le treaca pragul.

Acesta este motivul pentru care Daniel, un american care a descoperit de o luna Romania, nu se mai da dus. A vizitat cetati, sate, munti, dar cel mai mult ii plac oamenii.  

"Oamenii sunt altfel, asta ma face sa iubesc asa de mult Romania si sa fie tara preferata de mine", spune turistul american

Daniel practica de 5 ani couchsurfing-ul sau turismul pe bani putini. In Romania nu a platit niciun leu pe cazare. Sta la Levente, un tanar din Targu Mures pe care l-a cunoscut in Polonia. Si gazda sa a reusit sa viziteze asa peste 50 de tari din Europa, Africa si America.

Si Florin din Bucuresti este mare amator de calatorii

"Ne-am intalnit sase oameni: un american, doi nemti, doi englezi si cu mine si am calatorit o luna de zile prin sudul Frantei. A fost cea mai tare excursie", povesteste Florin.  Acum are ochii indreptati spre China.

Peste 4 milioane de oameni fac parte din aceasta comunitate. Dintre acestia 20.000 sunt din Romania, cu 7.000 mai multi decat anul trecut.

Pentru a citi o alta stire despre aceasta comunitate, acesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum vizitezi toata planeta fara sa dai un euro pe cazare. 4 milioane de oameni fac parte din aceasta comunitate