Cum revigoreaza bebelusii turismul pe litoral. Cat costa pachetele “bebe all inclusive”, pentru parintii care vor concediu VIDEO

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Bebelusii reprezinta in aceasta vara speranta hotelierilor de pe litoralul nostru. Operatorii din turism au oferte speciale pentru parintii care se feresc sa mearga in vacanta departe de casa, pentru ca au copii mici. Asa au aparut pachete numite "saptamana bebe" sau "bebe all inclusive" la Mamaia si Neptun.

Cele mai multe oferte de acest gen - pentru copiii pana in 7 ani - sunt in Mamaia, insa facilitati gratuite pentru copii gasiti pe tot litoralul, la hotelurile de trei, patru sau cinci stele.

Cele mai bune tarife sunt in iunie si septembrie. De altfel, aceste perioade sunt preferate de parinti, pentru ca soarele nu este atat de puternic. La Mamaia, de exemplu, pretul unui pachet de 5 nopti pleaca de la 600 de lei pe noapte, de persoana, in luna iunie, si poate ajunge si la 1.000 de lei, in functie de confortul dorit. In sudul litoralului, tarifele sunt cu 15-20% mai mici. Anemona are cinci ani si a venit pentru prima data la mare. Este un copil plin de energie, asa ca parintii au ales hotelul in functie de locul de joaca. Si cand vine vorba de mancare, Anemona este pretentioasa. Meniurile Mickey, Donald si Pluto sunt preferatele ei. Ofertele pentru cei mici sunt all-inclusive si cuprind meniuri special concepute pentru ei. Astfel, parintii stiu de la inceput cat ii costa o vacanta la mare. Tarifele variaza, in functie de perioada si confortul ales, intre 600 de lei de persoana la un hotel de trei stele si poate ajunge pana 1.000 de lei, la cinci stele.

Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum revigoreaza bebelusii turismul pe litoral. Cat costa pachetele “bebe all inclusive”, pentru parintii care vor concediu VIDEO