Ghidul turistic “Top 10 Bucuresti” apare in limba spaniola, special pentru Europa League 2012

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ghidul turistic “Top 10 Bucuresti” apare in limba spaniola, special pentru Europa League 2012

Pentru a face cunoscute cele mai frumoase obiective turistice din Capitala, editura Litera a lansat pentru turistii aflati la Bucuresti, cu ocazia finalei Europa League 2012, ghidul de calatorii “Top 10 Bucuresti” in limba spaniola si engleza.
Ghidul apare in editie limitata, va fi tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare si va putea fi cumparat din punctele special amenajate in zona Centrului Vechi dar si din aeroport. De asemenea, editura a incheiat parteneriate cu principalele restaurante si pub-uri aflate in centru, de unde se pot achizitiona ghidurile. 

Pretul initial al unui ghid va fi de 34,90 lei, dar la standurile special amenajate se ofera o reducere de 25%, astfel ca "Top 10 Bucuresti" in limba spaniola si engleza va costa 26 de lei. 

Editura anunta ca au venit cu aceasta idee din dorinta de a face cunoscut Bucurestiul turistilor straini asteptati in numar mare pe National Arena, unde se vor infrunta finalistele Athletic Bilbao si Atletico Madrid , in data de 9 mai. 

"Top 10" este cea mai cunoscuta colectie de ghiduri de calatorii din lume, oferind informatii despre cele mai frumoase destinatii si obiective turistice. Fiecare editie este dedicata in totalitate, fiecarei capitale celebre. Textul fiecarui ghid este insotit de fotografii si harti ale diferitelor zone.

Proiectul este sustinut de ArCuB, serviciu public de cultura aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti si de Primaria Municipiului Bucuresti.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ghidul turistic “Top 10 Bucuresti” apare in limba spaniola, special pentru Europa League 2012