Grecia vrea turişti de lux români

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Grecia vrea turişti de lux români

Grecia va promova începând cu acest an resorturi de lux pe piaţa românească, după ce autorităţile elene au observat o creştere a numărului de români care îşi pemit vacanţe scumpe, a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele Organizaţiei Elene de Turism (EOT), Konstantinos Zikos.

"Există un număr foarte mare de turişti români care au rămas la destinaţiile tradiţionale, Halkidiki şi Pieria. Românii vin foarte mult cu maşina în Grecia, pentru că este mai ieftin. Deci costul total pe turist este mediu spre jos. Dar există şi un segment mic, care cheltuieşte foarte mult. Cererea românilor pentru vacante de lux a început să crească şi încercăm şi noi tot mai mult să sprijinim acest gen de turism", a spus Zikos.

El a arătat că în Grecia sunt locaţii de lux chiar şi în Halkidiki, dar mai ales în Creta, Rhodos şi Corfu.

"Există hoteluri, locaţii în Grecia, în care poţi plăti şi 3-5.000 de euro pe noapte. Se pot face însă şi pachete mai ieftine pentru turiştii de lux. În România există un segment de turişti care îşi permit şi au un potenţial foarte mare. Am văzut în Bucureşti şi pe litoral maşini foarte scumpe, ceea ce îmi demonstrează apetitul românilor pentru lux", a adăugat oficialul EOT, care a vizitat ultima dată România la sfârşitul lunii aprilie.

Din acest motiv, Grecia va începe în următoarele luni să promoveze turismul de lux în România, în special prin clipuri care vor fi difuzate pe internet.

Pentru a citi si despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Grecia vrea turişti de lux români