Lufthansa concediaza 3.500 de angajati, pentru a reveni pe profit

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana a Germaniei, a anuntat ca va defiinta 3.500 de posturi administrative din operatiunile sale globale, in incercarea de a trece din nou pe profit, scrie presa internationala.

Linia aeriana face acest anunt in ciuda faptului ca s-a descurcat pe perioada de criza mult mai bine decat cei de la Air France-KLM sau British Airways. 

Compania promite sa isi imbunatateasca rezultatele financiare cu 1,5 miliarde de euro pana la sfarsitul anului 2014, chiar daca marjele sunt sub presiune din cauza preturilor combustibilului, economiei slabe din Europa, dar si concurentei dure din partea companiilor low-cost si operatorilor din Orientul Mijlociu.

Compania aeriana detine o forta de munca de 117.000 de angajati in intreaga lume si planuieste ca o treime din viitoarele profituri sa fie obtinute din aceasta reducere a costurilor de personal. 

Pentru revenire, compania  isi mai propune o imbunatatire a cooperarii dintre brandul sau principal Lufthansa si a celui low-cost, Germanwings, care ii apartine.

Pentru a citi o alta stire despre compania Lufthansa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Lufthansa concediaza 3.500 de angajati, pentru a reveni pe profit