Radu Mazare vrea sa promoveze litoralul romanesc in tarile arabe

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Radu Mazare vrea sa promoveze litoralul romanesc in tarile arabe

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, spune ca ii va prezenta viitorului ministru al Turismului un proiect de promovare a litoralului in tarile arabe, in speranta atragerii in Romania a unui numar cat mai mare de persoane din acea zona.

"O sa discut cu noul ministru, care va fi, si o sa-i pun pe masa un proiect de promovare a Romaniei in tarile arabe, in primul rand, promovare pe care o vom face prin petreceri si cu fetele frumoase. Garantat va functiona. Nu exista arab sa vina in Romania, sa nu plece nauc si sa vrea sa se intoarca, cu bani", a declarat Mazare, citat de Mediafax.

El a explicat ca pentru atragerea cat mai multor turisti pe litoral va fi promovata distractia si crede ca aceasta reteta este una care functioneaza.

Presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, estimeaza ca in aceasta minivacanta pe litoral se vor afla aproximativ 30.000 de turisti, dintre care 25.000 in statiunea Mamaia, dar ca cifra exacta a persoanelor aflate la malul marii nu este cunoscuta pentru ca hotelierii nu au un soft special pentru a comunica in timp real numarul de turisti.

Ea a mentionat ca hotelurile din statiunea Mamaia sunt pline, fiind unitati care au anuntat ca nu mai au camere libere.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Radu Mazare vrea sa promoveze litoralul romanesc in tarile arabe