Hotelierii bulgari aşteaptă peste 6.500 de turişti români în perioada sărbătorilor de Paşte

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Hotelierii bulgari aşteaptă peste 6.500 de turişti români în perioada sărbătorilor de Paşte

Hotelierii bulgari estimează sosirea a peste 6.500 de turişti români în perioada sărbătorilor de Paşte, dintr-un total de 11.000 de turişti străini, atraşi potrivit asociaţiei patronale a staţiunii Sunny Beach de preţurile mai mici şi serviciile de o calitate mai bună faţă de litoralul românesc.

Uniunea Hotelierilor din Sunny Beach aşteaptă primii turişti străini începând de joi, fiind rezervate sejururi cu durata între trei şi şase zile, potrivit Novinite.com.

Românii reprezintă cea mai mare parte dintre turiştii străini aşteptaţi în Bulgaria de Paşte, urmaţi de greci, sârbi şi macedoneni.

Hotelierii de la Sunny Beach notează că numărul turiştilor străini a crescut faţă de anul trecut, iar staţiuni precum Velingrad şi Sandanski, preferate de turiştii greci, susţin că numărul vizitatorilor este în stagnare.

Şi staţiunile montane Pamporovo şi Bansko au atras turişti greci în perioada Paştelui, iar Veliko Tarnovo şi Gabrovo aşteaptă de asemenea turişti străini, cei mai mulţi dintre aceştia fiind români.

În total, hotelierii bulgari estimează că numărul turştilor străii care vor vizita staţiunile turistice locale în perioada Sărbătorilor Pascale va fi similar cu cel de anul trecut.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelierii bulgari aşteaptă peste 6.500 de turişti români în perioada sărbătorilor de Paşte