Paştele pentru turişti: Slujbă de Înviere la mănăstire, spectacol tradiţional, relaxare la herghelie, în Bistriţa-Năsăud

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Paştele pentru turişti: Slujbă de Înviere la mănăstire, spectacol tradiţional, relaxare la herghelie, în Bistriţa-Năsăud

Turiştii ce îşi vor petrece Paştele în Bistriţa-Năsăud vor avea parte de mâncare tradiţională şi programe artistice, vor putea asista la slujba din noaptea de Înviere la Mănăstirea Izvorul Tamaduirii şi se vor putea relaxa apoi la o herghelie, informeaza Mediafax. Oferte de Paşte au şi pensiunile din Cluj, care oferă sejururi all inclusive.

Un hotel de trei stele situat la câţiva kilometri de Bistriţa, dotat cu sală de fitness şi saună, are în oferta de Paşte trei nopţi de cazare, cu pensiune completă, la preţul de 799 de lei de persoană în cameră dublă şi 950 de lei de persoană în apartament.

Turiştii care aleg această ofertă îşi vor petrece noaptea de Înviere la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Salva, lăcaş ortodox de măicuţe, unde vor ajunge cu autocarul, pus la dispoziţie gratuit de hotel.

În ziua de Paşte, înainte de micul dejun, turiştilor li se va pregăti ritualul de primire a "nafurei" (pâine şi vin sfinţit), după care vor fi invitaţi să ciocnească ouă roşii. După prânz, ei vor avea parte de un program artistic, din care nu va lipsi obiceiul de încondeiere a ouălor, iar seara vor servi o masă festivă cu specialităţi tradiţionale. Proprietarii hotelui le vor oferi un spectacol tradiţional românesc, iar copiii vor fi vizitaţi de "iepuraş".

În a doua zi de Paşte, turiştii vor fi invitaţi să se relaxeze la Herghelia "Caii Lupilor" de la Şieu Sfântu, unde vor putea vizita ferma şi împrejurimile, se vor putea plimba cu trăsura şi vor putea lua ore de echitaţie. Tot la herghelie, vor lua prânzul în aer liber şi vor mânca miel la proţap şi tocăniţă de miel cu mămăligă.

La Hotelul Metropolis din Bistriţa, de cinci stele, pachetul de Paşte costă 165 de euro de persoană. Turiştii sunt aşteptaţi încă de vineri seara, cu cocktail-uri servite în lobby bar, în acorduri de pian.

Pentru a citi si despre ofertele de Paste propuse de Besthotels, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Paştele pentru turişti: Slujbă de Înviere la mănăstire, spectacol tradiţional, relaxare la herghelie, în Bistriţa-Năsăud