Turismul dentar

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ei bine, trebuie sa stiti ca Ungaria este liderul Europei in acest ceea ce priveste turismul dentar, unde aproximativ 70.000 de turisti occidentali au venit in 2011 in tara vecina (Ungaria) pentru diverse tratamente dentare, pentru care au achitat facturi ce totalizeaza sume de aproape 240 milioane de euro, conform datelor din cotidianul maghiar Napi Gazdasag.

Multi astfel de turisti provin din Italia, Franta, Marea Britanie si Germania, reusind sa economiseasca circa 2.500 de euro pe persoana. Peste 25 % din cele 1.400 de cabinete stomatologice din Ungaria au oferit servicii strainilor, dublandu-se numarul celor interesati comparativ cu 2010.

Pe langa serviciile de stomatologie, au mai fost oferite servicii de cazare, masa si altele, aducand anual la buget aproximativ 51 milioane de euro.

Cabinetele din Ungaria pot apela la subventii guvernamentale de 3,3 milioane de euro pentru promovarea turismului dentar. Acest program are rolul de a preveni intermediarii care pot sa incaseze 25-30% din veniturile de pe urma acestor servicii.

Pentru a citi o alta stire despre Ungaria, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro


Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turismul dentar