Ministrul Turismului despre reabilitarea Cazinoului din Constanta: "Termenul de executie este de doi ani, dar sunt sigur ca se va termina mai repede"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ministrul Turismului despre reabilitarea Cazinoului din Constanta:

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a declarat, vineri, la Constanta, ca spera ca in cel mult trei luni sa inceapa lucrarile de reabilitare a Cazinoului din Constanta, acestea urmand sa fie finalizate in maxim doi ani, noteazaMediafax.

Cristian Petrescu a spus ca, joi, a transmis catre SEAP documentatia pentru licitatia de lucrari, precizand ca doreste ca reabilitarea Cazinoului sa inceapa cat mai repede.

"Am trimis ieri (n.r. - joi) catre SEAP documentatia pentru licitatia de lucrari, sper ca apara cat de curand, in maxim trei luni sa poata sa inceapa lucrarile. Termenul de executie este de doi ani, dar sunt sigur ca se va termina si mai repede tocmai pentru a-l putea pune la dispozitia municipalitatii sa ii dea vechea destinatie", a afirmat Cristian Petrescu.

Intrebat care este motivul pentru care MDRT a redus bugetul alocat pentru lucrarile de la Cazinou, din acest an, de la 10 milioane de lei la 7 milioane de lei, ministrul a raspuns: "Fiind vorba de lucrari in primul semestru si nefiind gata procedurile decat la sfarsitul primului semestru nu avea rost sa tinem banii acolo. Bineinteles ca vom aloca orice suma va fi nevoie pentru reabilitarea Cazinoului".

Cristian Petrescu a dat asigurari ca acest monument reprezinta in continuare o prioritate pentru ministerul pe care il conduce.

Cristian Petrescu s-a aflat, vineri, in judetul Constanta, iar printre obiectivele vizitate s-a aflat si Cazinoul.

In mai 2011, primarul Radu Mazare anunta ca doreste sa vanda Cazinoul din Constanta dupa ce a incetat contractul cu firma care concesionase acest obiectiv, in urma cu patru ani. Contractul dintre Primaria Constanta siQueen Investments SRL, incheiat in anul 2007, prevedea concesionarea Cazinoului pe o perioada de 49 de ani, cu drept de prelungire, municipalitatea Constanta urmand sa primeasca anual 140.000 de euro.

Pentru a citi mai multe despre orasul Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ministrul Turismului despre reabilitarea Cazinoului din Constanta: "Termenul de executie este de doi ani, dar sunt sigur ca se va termina mai repede"