Agenţii de turism din România invitaţi să se întâlnească cu parteneri din Bulgaria

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Agenţii de turism, turoperatorii şi societăţile care operează în domeniul turismului din România sunt invitaţi să se întâlnească cu parteneri bulgari în cadrul unui forum de afaceri care va avea loc în oraşul Ruse în zilele de 25 şi 26 aprilie.

Evenimentul va fi gratuit pentru toţi participanţii, a declarat luni pentru Agerpres Ekaterina Iordanova, de la Centrul de sprijinire a întreprinderilor mici şi mijlocii, membru al reţelei Enterprise Europe Network.

Iordanova a spus că participanţii trebuie să se înscrie pe site-ul http://enterprise-europe-network.smebg.net/b2b/index.htm până la data de 10 aprilie. Nu se percepe taxă de participare, iar companiile înscrise vor beneficia de o reducere de 10% din preţul de cazare la hotelul unde va avea loc evenimentul.

După ce se înscriu, societăţile comerciale din România vor trebui să aleagă cu ce parteneri bulgari doresc să se întâlnească la Ruse. Fiecare participant va putea să se întâlnească cu până la 15 companii din ţara vecină, iar fiecare întâlnire va dura 30 de minute.

Ekaterina Iordanova a spus că formatul este foarte atractiv pentru întreprinzători, deoarece le permite să stabilească contacte directe cu colegii lor de peste Dunăre. Limba de lucru va fi engleza.

Pentru a citi o alta stire legata de un posibil parteneriat intre Bulgaria si Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Agenţii de turism din România invitaţi să se întâlnească cu parteneri din Bulgaria