Romanii fac turism… in Bucuresti. Capitala ii ademeneste pe cei din provincie cu mall-urile, muzeele si centrul istoric

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Capitala tarii a devenit destinatia preferata a romanilor care locuiesc in afara Bucurestiului. Asa reiese dintr-un raport al Ministerului Turismului, care arata o crestere cu peste 20 de procente a celor care au vizitat orasul anul trecut. Si inceputul lui 2012 este promitator pentru ca, in fiecare week-end, mii de romani iau cu asalt mall-urile, muzeele si centrul istoric.

DB, PH, IL, IF, SV, BT. In parcarea unui mall din Bucuresti cel putin 6 din 10 masini au venit din provincie. Este un semn clar ca multi dintre cei care locuiesc acolo aleg Bucurestiul ca destinatie de week-end.

Unul dintre ei este domnul Marian, care locuieste in Brasov, dar vine aproape in fiecare saptamana in Bucuresti, de cele mai multe ori pentru cumparaturi. Spune ca aici gaseste de fiecare data tot ce ii trebuie, iar cu aceasta ocazie se mai si plimba.

Si Cristi si-a adus familia in Capitala. Ei sunt din Ploiesti, dar week-end-ul in Bucuresti a devenit deja o traditie

Pentru a citi mai multe despre una din atractiile Capitalei, Muzeul Antipa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Romanii fac turism… in Bucuresti. Capitala ii ademeneste pe cei din provincie cu mall-urile, muzeele si centrul istoric