MDRT: Efectele promovarii din ultimii doi ani ar trebui sa se vada in 2012

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale (MDRT), Cristian Petrescu (foto), considera ca in 2012 ar trebui ca in turismul romanesc sa se vada efectele promovarii facute in ultimii doi ani, fiind convins ca anul acesta Romania va avea mai multi turisti ca in 2011.

"Numarul de turisti straini a crescut in 2011 cu 12,8%, cel al turistilor romani cu 16,9%. Anul acesta ar trebui sa se vada efectele promovarii din ultimii doi ani si in plus avem si o parte de promovare pe fonduri europene nerambursabile care vor fi investite in acest an in promovarea Romaniei. Cresterea gradului de cunoastere a Romaniei in exterior si convingerea turistilor de a vizita Romania este un proces pe termen lung, aflat in derulare", a spus ministrul Petrescu.

Referitor la nivlul preturilor din industria turistica locala, oficialul a spus ca Romania se afla undeva la mijloc in comparatie cu alte tari.

"Pretul in Romania nu este nici cel mai mare, nici cel mai mic. Daca avem avantaje competitive de oferit inseamna ca turistul merita sa vina in Romania, daca nu avem aceste avantaje probabil isi alege alta tara. Anul trecut numarul de turisti a crescut", a adaugat Petrescu.

Pentru a citi o alta stire despre situatia turismului romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri MDRT: Efectele promovarii din ultimii doi ani ar trebui sa se vada in 2012