Targul de Turism: Ce oferte pun la bataie agentiile

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Targul de Turism: Ce oferte pun la bataie agentiile

Peste 200 de jucatori din industria turismului s-au adunat la cea de 27-a editie a Targului de Turism al Romaniei, care se desfasoara in perioada 15-18 martie la Bucuresti, cu scopul de a-si prezenta ofertele pentru sezonul estival.

Astfel, timp de patru zile agentiile de turism si tour-operatorii, hotelurile, pensiunile, agentiile de asigurari, organizatorii de congrese si turism de afaceri, organizatiile patronale si asociatiile profesionale din industrie isi vor promova in acelasi loc pachetele si programele turistice pentru sezonul de vara.

Ce gasim la targ? Oferte de turism pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate (Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, Spania, Portugalia, Croatia, Muntenegru, Ungaria, Austria, Chile, Brazilia, Tunisia, Cuba, etc): turism cultural, turism de afaceri si rural, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura, etc.

Atmosfera a devenit aproape sufocanta dupa primele ore de la deschidere, unele dintre cele 6 pavilioane expozitionale dovedindu-se destul de dificil de parcurs.

In linie cu traditia, agentiile de turism propun si in acest an reduceri pentru pachetele achizitionate pe perioada targului - de la 5% la 30%. Procentul variaza in functie de destinatie si unitatea de cazare aleasa.

Avantajul pentru cei interesati de achizitionarea unei vacante de vara consta in cumularea reducerilor de early-booking cu cele aplicate pe perioada targului.

Pentru a citi despe cele mai promovate destinatii din cadrul acestui targ de turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dalybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Targul de Turism: Ce oferte pun la bataie agentiile