Turiştii germani se tem să meargă în Grecia

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turiştii germani se tem să meargă în Grecia

Turiştii germani ezită să vină în Grecia, temându-se de furia grecilor faţă de planurile de austeritate recomandate de Uniunea Europeană (UE), a declarat luni ministrul grec al Culturii.

"Sunt mulţi turisti germani cărora le este frică să vină în Grecia", i-a spus Pavlos Geroulanos preşedintelui grec Carlos Papulias, în urma unei vizite efectuată săptămâna trecută la Salonul Internaţional de Tursim de la Berlin.

"Au sentimentul că după ceea ce s-a întâmplat, nu vor fi primiţi bine de către greci. Trebuie să schimbăm această atmosferă, care afecteaza turismul intern", a declarat Geroulanos.

Furia a atins niveluri importante în Grecia, după doi ani de măsuri de austeritate impuse populaţiei în schimbul unui plan de salvare în valoare de 110 miliarde de euro din partea UE şi FMI, coordonat în principal de către Germania.

O serie de miniştri germani au suscitat resentimentele publicului, solicitând o accelerare a reformelor în Grecia, care au constat în mai multe impozite şi o scădere a nivelului salariilor şi pensiilor.

Pentru a citi si despre parerea turistilor germani despre o vacanta in Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turiştii germani se tem să meargă în Grecia