Flamenco versus Delta Dunarii. Spania si Romania se bat in oferte turistice pentru vacanta de vara VIDEO

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

"Ca sa ai turisti, trebuie sa vii in permanenta cu atractii noi". Iata oferta spaniolilor, care si-au lansat la Bucuresti programul turistic pentru 2012. Nu vor cobori preturile, dar ne pregatesc sejururi in perioda festivalurilor... de flamenco.

Este o provocare pentru agentiile noastre, care trebuie sa se lupte si cu ibericii, nu doar cu bulgarii, ca sa isi pastreze clientii in tara.

Raspunsul concret, la castagniete si fuste cu volane, ar putea fi borsul de peste la ceaun, facut in Delta Dunarii.

Cultura, culoare, ritm si veselie. Cu toate acestea spera ibericii sa rupa gura targului la vara.

Iar destinatiile recomandate de ei sunt Sevilla, Jerez de la Frontera, dar si Granada, acolo unde are loc in fiecare iunie cel mai mare spectacol de flamenco pe strada.

Pe scurt, circuitul in pasi de Flamenco arata asa: 7 nopti de cazare, la un pret mediu de 700 euro/persoana, cu transport inclus.

Ajuns la destinatie, turistul roman primeste un costum traditional, ia lectii de dans si poate incerca bunatatile spaniole.

Replica romanilor nu s-a lasat asteptata. Lupta cot la cot pentru pastrarea turistilor acasa, dar si ca sa aduca multi oaspeti straini. In special in Delta Dunarii.

Pentru a cauta cazare in Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Flamenco versus Delta Dunarii. Spania si Romania se bat in oferte turistice pentru vacanta de vara VIDEO