Turism în spaţiu

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turism în spaţiu

Mulţi au încredere în potenţialul turismului spaţial. Cu toate acestea, pământenii de rând nu vor călători în Univers prea curând. Până acum, firmele particulare n-au reuşit să învingă obstacolele de ordin tehnic.

Anumite firme, care acum lucrează la proiecte pentru călătorii în spaţiu, vor să-i ofere zboruri în Univers turistului sătul de destinaţii ca litoralul Mării Mediterane, munţii Alpi sau insulele Caraibe. O călătorie pentru care amatorii de senzaţii tari vor trebui să plătească mai mult ca pentru un sejur pe litoral. Companiile susţin că preţurile la bilete ar putea fi între o sută şi două sute de mii de dolari de persoană. Mai mult, pasagerii vor petrece doar câteva minute la marginea Cosmosului, scrie deutsche welle

Însă turismul spatial nu are nimic de-a face cu adevăratele misiuni spaţiale. Până acum, numai SpaceShipOne a efectuat zboruri "de agrement" la graniţa atmosferei. În 2004, în cadrul unei demonstraţii de înaltă tehnologie, aparatul de zbor a atins de trei ori altitudinea de 100.000 de metri: conform definiţiei - marginea Universului.

Pentru a citi o alta stire legata de turismul spatial, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turism în spaţiu