All-inclusive made in Coreea de Nord. Croaziera pe vas ruginit, cu cazarea pe punte si vesela de tabla FOTO

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

All-inclusive made in Coreea de Nord. Croaziera pe vas ruginit, cu cazarea pe punte si vesela de tabla FOTO

Cand vorbim de vase de croaziera ne gandim la lux si conditii de cinci stele. In varianta nord-coreeana, luxul inseamna, insa, rugina, cabine pe care le imparti cu altii si in care se doarme pe jos, bufet cu autoservire si vesela din tabla. Dar chiar si in aceste conditii, Coreea de Nord spera sa intre in circuitul international al croazierelor de lux cu nou-lansatul vas Mangyongbong, scrie Daily Mail.Vasul, transformat dintr-unul de transport, a fost lansat, ieri, cu 130 de pasageri la bord, din portulRajin, din apropiere de granita dintre China si Rusia.

Aproximativ 500 de nord-coreeni, din care jumatate imbracati in muncitori, dar si oficialitati, au participat la prima plecare in cursa a vasului, insotita de un spectacol coregrafic organizat in port. Spectatorii au fluturat steaguri nord-coreene si flori artificiale si au marcat evenimentul intr-o ploaie de confetti colorate. Inainte de lansare, viceprimarul orasului a tinut un speech in care a laudat si a creditat initiativa de a atrage turisti straini in zona. Oficialul a anuntat totodata decizia de a permite cetatenilor de orice nationalitate sa viziteze regiunea fara viza, dar cu unele conditii – excursiile trebuie organizate doar de anumte agentii de turism agreate, iar telefoanele mobile trebuie lasate in China.

Turistii pot veni din orice tara, din America si pana in Japonia sau Singapore, iar daca companiile straine sunt interesate sa organizeze excursii in zona, trebuie doar sa contacteze agentiile de turism din tara noastra”, a spus oficialul.

Pentru a citi si despre cel mai mare vas de croaziera din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri All-inclusive made in Coreea de Nord. Croaziera pe vas ruginit, cu cazarea pe punte si vesela de tabla FOTO