Românii cheltuiesc anual peste 25 de milioane de euro pentru pelerinaje în Israel

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Românii cheltuiesc anual peste 25 de milioane de euro pentru pelerinaje în Israel

Numărul turiştilor care au vizitat anul trecut Israelul a depăşit 44.000, iar cheltuiala medie pe turist este de peste 600 de euro, potrivit datelor furnizate MEDIAFAX de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

"Anul trecut, peste 44.000 de turişti români au fost în vacanţă în Israel, iar numărul lor este în continuă creştere de la an la an, pentru că este o desţinatie accesibilă, la doar două ore şi jumătate distanţă, iar condiţiile meteo sunt foarte plăcute pentru vacanţe în anumite perioade ale anului. Numărul turiştilor care au vizitat Israelul este acelaşi cu cel al turiştilor care au mers la Ierusalim, deoarece cine îşi propune să ajugă în Ţara Sfântă, cu certitudine va ajunge şi la Ierusalim", a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele ANAT, Corina Martin.

O parte dintre românii care merg în Israel se duc pentru a-şi vizita rudele, dar majoritatea turiştilor aleg pelerinajele la Zidul Plângerii, Mormantul Sfânt, Biserica Sfânta Ana, Drumul Crucii, Golgota, Muntele Măslinilor, Grădina Ghetsimani, Bethleem, Marea Moartă, Qumran, Eilat, Muntele Sinai şi Mănăstirea Sfânta Ecaterina.

Pentru a citi si despre un loc de pelerinaj din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Românii cheltuiesc anual peste 25 de milioane de euro pentru pelerinaje în Israel