Wizz Air creste pretul biletelor in urma mutarii pe Otopeni. Ce planuri are compania pentru 2012

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air creste pretul biletelor in urma mutarii pe Otopeni. Ce planuri are compania pentru 2012

Operatorul aerian low-cost Wizz Air isi va transfera complet operatiunilede pe aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa) pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) incepand cu 25 martie, ceea ce va insemna o crestere a costurilor de operare de 25%. Majorarea se va transpune in scumpirea biletelor de avion cu pana la 4%.
"Wizz Air este nevoita sa mute operatiunile pe Otopeni, ceea ce inseamna o crestere de 25% a costurilor si prin urmare o majorare a preturilor la bilete. Vom incerca sa recuperam aceasta diferenta de costuri de la pasageri. Sper ca pasagerii sunt pregatiti sa plateasca acest cost suplimentar ", a declarat Mike Powell, chief financial officer al companiei.

Potrivit oficialilor companiei, biletele cumparate deja pentru calatoriile de dupa 25 martie nu vor suferi modificari la nivelul pretului, totusi este posibil ca orele de zbor sa fie modificate. Prin urmare, operatorul aerian va anunta toti clientii de mutarea zborurilor pe Otopeni, dar si de eventuale schimbari de program.

"Intr-adevar, mutarea pe Otopeni inseamna cresterea costurilor, dar piata din Romania poate absorbi aceasta majorare. Costurile din Otopeni sunt substantial mai mari decat media celor pe care le platim pe celelalte aeroporturi din lume. De cinci ani de cand suntem in Romania, taxele de aeroport s-au dublat pana in prezent", a spus Mike Powell.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Wizz Air creste pretul biletelor in urma mutarii pe Otopeni. Ce planuri are compania pentru 2012