Turismul românesc are nevoie de mai multă publicitate peste graniţe

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turismul românesc are nevoie de mai multă publicitate peste graniţe

Turismul românesc are nevoie de mai multă publicitate peste graniţe, iar Agenţia Naţională pentru Turism Rural (ANTREC) are un rol important în marketingul obiectivelor agro-turistice. Preşedintele agenţiei din Tulcea, Silviu Gheorghe, a declarat la The Money Channel că oferă în continuare sprijin şi consultanţă pentru înfiinţarea de pensiuni în mediul rural.

Silviu Gheorghe, preşedinte ANTREC Tulcea: “Pe lângă faptul că noi, ANTREC-ul, am avut şi un rol de marketing al structurilor şi obiectivelor turistice din mediul rural, am şi oferit, şi oferim în continuare consultanţă pentru înfiinţarea şi dezvoltarea pensiunilor agro-turistice. Noi, în momentul de faţă, avem un parteneriat real, prin care sprijinim dezvoltarea turismului rural din România, prin organizarea de consultanţă atât pentru înfiinţare, atât pentru atragerea de fonduri şi nu în ultimul rând pentru aducerea turiştilor în pensiunile noastre.

Atât preşedintele ANTREC cât şi fostul preşedinte ANAT, Gheorghe Fodoreanu, susţin că este nedrept ca avizele şi autorizaţiile pentru construirea unei pensiuni să coste la fel ca cele pentru un hotel. Aceasta reprezintă doar una dintre cauzele pentru care foarte multe proiecte turistice de atragere a fondurilor europene sunt încă blocate.

Pentru a citi si despre situatia hotelurilor de la munte din aceasta luna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turismul românesc are nevoie de mai multă publicitate peste graniţe