Hotelurile de la munte au fost aproape goale in februarie

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Hotelurile de la munte au fost aproape goale in februarie

Hotelierii din statiunile montane, cu exceptia celor din Poiana Brasov, spun ca in luna februarie au inregistrat cei mai putini turisti din ultimii ani din cauza drumurilor blocate de zapada, in timp ce MDRT anunta un record de turisti, fara sa poata preciza si numarul acestora, scrie Mediafax

"In luna februarie a acestui an atat noi, cat si intreaga statiune, am inregistrat cel mai mic grad de ocupare din ultimii ani. Au venit mai putini turisti din cauza conditiilor meteo nefavorabile", a declarat agentiei Mediafax Marian Schwartz, directorul hotelului Rina din Sinaia.

El a spus ca in cursul saptamanii hotelurile sunt aproape goale, iar in week-end-uri se mai anima putin. Potrivit lui Schwartz, majoritatea celor care ajung in week-end la Sinaia vin pentru conferinte, nu pentru schi.

MDRT a anuntat luni ca peste 185.000 de accesari la punctele de transport pe cablu si 56.000 de masini au fost inregistrate in principalele statiuni montane din Romania in week-end, acestea fiind cele mai aglomerate zile la munte dupa sarbatorile de iarna.

Pentru a cauta cazare in Sinaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelurile de la munte au fost aproape goale in februarie