MDRT cheltuieşte 81.000 lei pentru promovarea Carpaţilor româneşti

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

MDRT cheltuieşte 81.000 lei pentru promovarea Carpaţilor româneşti

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va cheltuie 80.998 lei, fără TVA, din fonduri proprii, pentru promovarea Carpaţilor româneşti în Statele Unite ale Americii, Canada şi alte cinci ţări, informează, vineri, MDRT.

Ministerul va organiza, în martie, vizita în România a unei echipe de producţie care intenţionează să efectueze documentarea şi filmările necesare pentru realizarea unui film de promovare a României ca destinaţie turistică de iarnă.

Echipa, care lucrează pentru studioul american de producţie video Warren Miller Entertainment, va petrece în România două săptămâni. În această perioadă, sunt programate vizite ale unor destinaţii şi obiective turistice din Carpaţii româneşti (Munţii Bucegi, Munţii Postăvarul şi Munţii Făgăraş), precum Sinaia, Braşov, Poiana Braşov, Castelul Peleş, Azuga, Bâlea Lac.

'Totodată, vizita coincide cu finalizarea unor investiţii în infrastructura de turism de pe Valea Prahovei, destinate organizării, în anul 2013, a ediţiei de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European - FOTE 2013. Aşadar, prezenţa echipei de producţie constituie o ocazie excelentă pentru mediatizarea, în plan internaţional, a faptului că România va găzdui FOTE 2013. Ulterior vizitei, echipa va produce un film de promovare a turismului montan şi de iarnă din România, pe care să-l distribuie, începând din toamna anului 2012, în săli de cinema din 80 de zone metropolitane din SUA şi 88 de oraşe din Canada, Marea Britanie, Germania, Austria, Australia şi Noua Zeelandă. De asemenea, filmul va fi difuzat pe televiziune şi pe Internet', se precizează în comunicatul MDRT.

Fiind vorba de o acţiune de marketing turistic, complementară celorlalte proiecte derulate de MDRT şi care urmăreşte promovarea României ca destinaţie turistica pe pieţele ţintă, costurile aferente sunt suportate de minister. În prezent, la nivelul MDRT este în curs de derulare procedura de achiziţie a serviciilor aferente organizării vizitei.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Sinaia, accesati aceasta sectiune asite-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri MDRT cheltuieşte 81.000 lei pentru promovarea Carpaţilor româneşti