MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) vrea sa incheie un acord-cadru pentru servicii de transport aerian ocazional in perioada mai 2012 - aprilie 2014, fiind vizate 126 de destinatii internationale din 70 de tari si 14 destinatii interne, valoarea contractului fiind de 1,3 milioane de euro.

Potrivit anuntului postat pe site-ul e-licitatie.ro, valoarea contractului este estimata la 5.598.709,68 lei, fara TVA, suma asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene, respectiv din Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative. 

Criteriul de atribuire a contractului  pentru serviciile de transport aerian va fi pretul cel mai scazut, potrivit anuntului de licitatie, iar ofertele si cererile de participare pot fi depuse pana in 3 aprilie, ora 9.00. Aceste servicii nu includ transportul de corespondenta, fiind vizate doar cele de pasageri si de marfa.

Pentru a citi si despre imprumutl pe care compania Malev l-ar putea primi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014